Rólunk

15 éve a magyar bútorpiacon! 

Már közel 15 éve foglalkozunk lakossági és közületi bútorok gyártásával és forgalmazásával. Széleskörű profi beszállítói kapcsolatainkat felhasználva, az utóbbi időben a lakossági piac mellett specializálódtunk a szálloda bútorok, vendéglátó helyek bútorainak forgalmazására. Hogyan tudunk Önnek segíteni a szállodája, étterme berendezésében? Mivel egyre nagyobb a tapasztalatunk a lakberendezés, enteriör és bútortervezés területén, ezért a szállodája, étterme berendezésének a megtervezésénél is már segítséget tudunk nyújtani. Felmérjük és kivitelezzük a bútorait, segítünk az Ön számára a lehető legjobb megoldások megtalálásában.

Miért minket válasszon? 

Mert rendkívül nagy bútorválaszték közül válogathat. Legyen az egy kis éjjeliszekrény hotelszobájában vagy egy óriási kanapé a hotel fogadó terében, egy szék az étteremben. Amennyiben egyedi elképzelései vannak, mi megtervezzük, és igényeihez igazítva legyártjuk azt. Lehet szó kárpitos, tömörfa, festett vagy éppen laminált termékről. A megfelelő tervek kiválasztásához részletes, lényegre törő információkkal segítünk.

Ki fog Önnek segíteni?

Üdvözlöm, én Bácsi Balázs vagyok. Engedjen meg pár mondatot magamról. Nyugat - Magyarországi Egyetem - Alkalmazott Művészeti Intézetében végeztem, mint Építőművész. Ez annyit jelent, hogy főként belsőépítészeti tanulmányokat folytattam. Következő években lehetőségem adódott bútor gyártással és tervezéssel kapcsolatosan dolgozni és a szakmát megismerni. Mondhatom, hogy a bútorok és a tervezés a szenvedélyem. Hitvallásom, hogy egy jó bútor meghatároz egy egész teret. A tér meghatároz egy hangulatot. A hangulat pedig önmagunkhoz közelivé varázsolja környezetünket. Legyen az hotel, panzió, étterem vagy éppen az otthonunk. Végtére is bármely irányból közelítünk is, az emberi személyiség kell, hogy visszatükröződjön a minket körülölelő világban. Munkámban a személyiség megkeresése dominál. Ha a tervben az életed álmainak megvalósulásának útját fedezed fel, akkor jó úton járunk ahhoz...hogy az életünk az álmunkká váljon.

Én mindenben segítem, hogy vendégei valóban örömmel az arcukon köszönjenek el öntől, ezért engedje meg, hogy én legyek,

az Ön bútorfelfedezője a bútorok világában.